keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Pojat kyläilemässä!Tean pojat eivät ole käyneet aikoihin tyttöjä tapaamassa. Nyt kuitenkin saatiin sovittua yhteiset treffit tyttöjen pihalle. Pihalle saapui komea poikabichonien joukko,  Frodo, Luca, Aslan ja Viggo. Komeita poikia kaikki. Viggo (kutsun myös Vikströmmiksi) on kummikoirani. En ole kovin hyvin kumminvelvollisuuksiani hoitanut, mutta ajatukset sitäkin useimmin viipyvät tuossa pienessä puuhakkaassa kauniissa bichonpojassa. Kaikki varmaan muistavat Aslanin, Dotti plottipään rakkaan veljen. Aslanin rakkaus plottipäähän on aina vaan yhtä kiihkeää!

Treffit sujuivat oikein hyvin. Luca vietti koko vierailun ajan orapihlajapensaan alla syöden niiden marjoja. Sisältävät kuulemma antioksidantteja, joten Lucalla on nyt varastossa niitä vuosiksi eteenpäin.

Frodo vietti tapansa mukaan hieman syrjässä omissa ajatuksissaan katsellen lasten leikkejä. Lillan on aina hieman kateellinen Dottin ja Reginan leikeille, mutta tällä kertaa kaikki sujui hyvin ja koirilla oli kivaa.

2 kommenttia:

  1. HEI! Siivosin omaa sähköpostiani ja löysin tämän linkin blogiisi. En ole käynyt tällä sivulla, koska en oikein ole ymmärtänyt, mikä on blogi. Mutta mukavia kuvia teidän koirista! Seuraan niiden elämää vastakin. Terveisin Ulla-Riitta

    VastaaPoista
  2. Hei Ulla-Riitta!
    Huonosti olen näitä sivuja päivitellyt. Pääset koirasivuilta myös toiseen blogiini Elämäni estetiikka. Siellä vähän remonttia sun muuta.

    VastaaPoista