maanantai 8. maaliskuuta 2010

Tyttö tuli taloon!

Meidän taloon on muuttanut ihana tyttöbisukka Regina,  Wyomaers Ease Your Pain kennelnimeltään. Tuo tyttö ihanainen on minun ja Lars G:n suloinen käpynen. Prinsessa Lillan ja Dotti Pottinen ovat ottaneet uuden tulokkaamme koiramaisesti vastaan. Tarkoittaa siis sitä, että talossa ollaan talon tavalla ainakin Lillanin mielestä. Dotti Pottinen taas haluaisi leikkiä yötä päivää Reginan kanssa. Mutta eihän sitä nyt jaksa koko aikaa ärsyttävän kakaransa kanssa leikkiä.

Regina on ottanut tavakseen mennä Dottiskaa piiloon auton alle. Sama tapa on tuttu jo aikaisemmiltakin Reginan käynneiltä. Musta vana selässä ja osittain palanut häntä ovat nyt tunnusmerkkeinä. Tytöillä oli pienen pieni ”erä” sohvan takana konsolipöydällä. Pöydällä on valokuvia, patsas ja uusi lamppu. Lamppu hankittiin kahden edellisen tilalle. Ensimmäisellä kerralla Lillan pudotti lampun tuhansiksi säpäleiksi. Uusi lamppu tuli tilalle. Toisen kerran tuo hurmaava pikku gentleman Linus Emil Alexander tiputti lampun alas. No sitten päätettiin Lars G:n kanssa ostaa ”idioottivarma” lamppu, joka ei taatusti mene rikki suurestakaan haaverista.  Emme olisi arvanneet, että tyttöjen ”matsi” lampun alla aiheuttaisi Reginan hännän tupsun palamisen. Käry oli valtava ja tytöt niin kuin ei mitään olisi tapahtunut. Haaveri olisi kyllä ollut suotava Lillanille, jonka vakituinen paikka on pöydällä, johon se ei saisi mennä. Miten opettaa itsepäistä, omanarvonsa tuntevaa Wyomaers girlsiä.


P.S Kuvat saa suuremmaksi klikkaamalla hiirtä kuvan päällä. 

9 kommenttia:

 1. Jeijee! Onnea perheenlisäyksestä! Ihana kuulla, että lauma on kasvanut ja tyttösillä nyt paljon seuraa toisistaan. Itsekin olen huomannut, ettei kaksi riitä alkuunkaan, mutta näillä mennään toistaiseksi. Miten sujuu ulkoilut kolmen kanssa? Tuleeko hihnoista palmikko?

  VastaaPoista
 2. Onnea uudesta perheenjäsenestä !

  Toivottaa Minna

  VastaaPoista
 3. Hei molemmille!

  Palmikkoa tulee ja reilusti, mutta eiköhän me opita. Dotti Pottinen on niin suunnattoman vilkas ettei tie riitä kakaralle.
  Kiitos Minna toivotuksista. Teillepäin kans kosolti onnea!

  VastaaPoista
 4. Assu lähettää siskolle ja mammalle paljon terkkuja!

  VastaaPoista
 5. ja Frodo Lillanille :)

  VastaaPoista
 6. Voi, kuinka ihanaa, kun pojat taas muisti meidän tyttöjä ja mammaa kans!!

  VastaaPoista
 7. Heissan!

  Olipa hienoa nähdä kuvia kaikista kolmesta sydämesi valitusta. Näyttää siltä, että teillä menoa meininkiä riittää...

  tv: Kirsti M

  VastaaPoista
 8. Heissan Kirsti.
  Vihdoin "eksyin" sivuillesi ja mitä huomasinkaan.... uusi tulokas tullut teidän perheelle. ONNEA !!!

  T. Ulla ja Lazydays westie

  VastaaPoista
 9. Meidän porukka on tosiaan kasvanut. Kiintiö on nyt täynnä. Mukavaa, että piipahdit sivuillamme!

  VastaaPoista