maanantai 4. tammikuuta 2010

Joulu tuli ja meni

Onpa siitä aikaa, kun viimeksi kirjoittelin tyttöjen sivulle. Olenkin saanut moitteita siitä etten ole uutisoinut tyttöjen elämästä pitkään aikaan. Niin se vain on, että työssäkäyvällä ja pitkän työmatkan päässä olevalla virkanaisella illat ovat lyhyitä.

Tyttöjen Jouluaatto meni mukavasti paketteja avatessa ja Linuksen lahjapaljoutta ihastellessa. Todennäköisesti bisukkaneidot olivat olleet kilttejä Joulupukin mielestä, koska herkkupaketteja oli kuusen alla. Lillan heti tajusi nakkipaketin arvon ja repäisi sen pari huitaisulla auki. Sitä vastoin Dotti Pottinen mykistyi Linuksen lahjapaljoudesta eikä ollenkaan tajunnut herkkujen perään.

Tyttöjen hoitaja Iiris on lomalla ja tyttöjen hoito vaati siis erityisjärjestelyjä. Onneksi Lars G vei tytöt työpaikalleen nauttimaan itäisen rannikkokaupungin huumaavista tuoksuista. Teollisuusalueen aidanvierustan jäätynyt ruohonkorsi tuoksui taivaalliselta ja siis erilaiselta kuin kotitien ruoho.

Kaksi päivää tehtaassa riitti meidän bisukoille. Kolmantena päivänä Lars G:n pukiessa päällysvaatteita vantterille harteilleen tytöt häipyivät välittömästi kuin ”tuhkana tuuleen”. Vartiointi ja hurmaaminen olivat vieneet tyttöjen voimat, joten kotona oli tällä kertaa parempi viettää päivä. Meidän bisukat ovat varsinaisia kotihiiriä etenkin Lillan. Se on tullut äitiinsä Aamuun, joka on varsinainen kotihengetär.

Meidän väki toivottaakin nyt Oikein Hyvää Uutta Vuotta kaikille ystäville. Katsotaan, mitä kivaa uusi vuosi tuo tullessaan.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti