perjantai 5. kesäkuuta 2009

Tuomarinkylän vinttikoirakeskuksessa tapahtui…


Sisko ja sen veli olivat taas tienpäällä mitä pentunäyttelyihin tulee. Dotti-tyttömme Wyomaers Illegal Cat vietti Maijan hoidossa koko viikonlopun emännän nauttiessa lakkiaiskahveja kahden nuoren ja kauniin ylioppilastytön luona.

 Lauantaina Dottin ansiot olivat 1Kp, Pn1 ja Vsp. Dottia esitteli kehässä Wyomaers girlsien kasvattaja Katja. Hänen asiantuntevuutensa ja varmaotteisuutensa herätti Dotti Pottisen prinsessa Ruususen unesta. Pottinen on ollut melko unelias haaveilija juoksun jälkeen, mutta selvää virkistäytymistä on jo olemassa. Assu Wyomaers I`m Cat Enough kahmaisi taas pokaalit  (Rop-pentu)kotiinpäin. Tuomarina oli Annukka Paloheimo.

Sunnuntaina osat sitten kääntyivät ja Dotti Pottisen pokaalisarja ja ruusukevalikoima lisääntyi. Dottin ansiomerkit olivat 1Kp, Pn1, Rop-pentu ja Ryp4. Ei voida olla kuin tyytyväisiä. Tuomarina oli Paula Valakari.

Tapasimme sunnuntaina näyttelyssä myös Dotti Pottisen hyvän ystävän Chili Con Carnen . Chilin menestys oli Pottisen lailla suurenmoista. Jälleennäkeminen oli suloista pulustelua.

Ilma oli molempina päivinä lämmin jopa helteinen. Onneksi sisko ja sen veli jaksoivat ”hymyillä” koko näyttelyn ajan. Se tuotti tulosta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti