maanantai 9. maaliskuuta 2009

Match-show 8.3.2009 Keravalla


Sunnuntai-aamuna koirat boxiin ja menoksi! Suuntana Dottilla ja Kipalla, Aslanilla ja Tealla sekä Maijalla on Kerava. Kyseessä on Dottin ja Aslanin ensimmäinen ”pentunäyttely”, josta lähdetään hakemaan kokemuksia myöhempiä näyttelyitä silmälläpitäen.

Dotti ja Aslan

Pentunäyttelyyn on ilmoittautunut toista sataa erirotuista pentua, joten päivä on pitkä ja väsyttävä. Tavaratalo Prisman parkkihalli on näyttelytilana. Parkkitila kun on, lattiat ovat likaiset ja pölyiset. Saamme kuitenkin pidettyä siskon ja sen veljen puhtaana ja esiintymiskelpoisena loppuun asti. Molemmat koirat pääsevät loppusuoralle asti, mutta voittajaksi kumpikaan ei yllä. Voiton vie kaunis Suomenajokoira. Olemme hieman pettyneitä, koska Dotti ja Aslan ovat mielestämme maailman kauneimmat koirat!

Dotti kehässä

Pääasia kuitenkin on, että näemme, miten koiramme suhtautuvat toisiin koiriin näyttelytilanteessa ja samalla saamme myös itse hieman kokemusta tulevaa silmälläpitäen. Onneksi meillä on Maija mukana tukemassa, esittämässä koiriamme ja kertomassa näyttelykokemuksistaan. Teimme tutkimusmatkan ja olemme tyytyväisiä ”välierässä” saatuun punaiseen nauhaan.

Sulassa sovussa

2 kommenttia:

 1. Ihana blogi Lillanilla ja Dotilla, varsinaisia söpöläisiä molemmat! :) Rapsutuksia koiruuksille ja aurinkoista kevättä!
  Essi & Lilli
  freewebs.com/lillis

  VastaaPoista
 2. Hei Essi ja Lilli!

  Todella kivaa, kun kävitte myös meidän sivuilla. Nähdään taas joskus Oiviksessa. terkuin Kipa ja bichon tytöt Lillan ja Dotti

  VastaaPoista